Sunday, May 13, 2007

Ett eget gående smörgåsbord!!!


Husse har idag efter jobbet dragit fram rullar med någon typ av nät, brädor, maskiner och gått upp till ett ställe där han håller på med något mysko. Han sköt upp nätet runt en stor ram som han har byggt med en pistol som smällde jättemycket. Misstänkte först givetvis att han skulle skjuta mig men idag hade jag tur.
Sprang runt i trädgården men återvände då och då för att kolla läget. Husse kan faktiskt jobba riktigt bra när han försöker.

Matte klippte gräset och om det tycker jag inte!!! Jävla maskin!

Ja ja vi åkte upp till hästarna och grejade lite och väl hemma så lyckades jag tjuvlyssna när husse talar i telefon. Han talar på danska ibland och det är inte lätt att fatta, men vet ni va?!
Husse ska skaffa en tupp och några hönor!!! Ja menar fattar ni?!
Jag kommer att få ett eget matförråd. Ett smörgåsbord på ben! Chicken McNuggets! Ja menar hållå! Vilken lycka!
Äntligen har dom börjat fatta hur de ska behandla en drottning som mig. Är man lite sugen så bara vips upp och ta sig en liten kyckling. Gött! Sen kan man använda de späda kycklingbenen som tandpetare! Rent genialt.
Och det är då...precis då när jag dagdrömmer som bäst. Då kommer kärringen och säger till mig: "Tyra, tänk inte ens tanken på att röra vare sig tupp, hönor och kycklingarna när dom kommer för då jädrar"
Vadå?! Jag, moi! Skulle Ich mörda och äta tupp, hönor eller kycklingar?!
Helt otroligt låga tankar de har om mig. Sicka onda människor.
Så härmed sätter jag ut annons på dom:
"En vuxen man, något rundmagad, lagar god mat, men har lite kort stubin, En vuxen kvinna, ständigt gravid eller med ongar hängade runt sig, lagar också god mat, är lite sur ibland. Barnen behåller jag. Dom gillar jag! Dessa två bortbytes mot antingen 3 kg spansk skogssnigel eller 15 nykläckta kycklingar eller snygga fälgar till Jaguar XJR eller 34 kg grisöron.
Om du är intresserad så kontakta mig.
Ps Ring INTE skicka gärna matte eller husse men gör det jäkligt diskret

Matte tycker jag är en missnöjd hormonstinnsurkärring. Tsss det är precis vad hon själv är ju.
Fast jag tycker allt liiiite om dom två. Ds

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Ska snarka högt bara för att retas...hehe

8 comments:

Anonymous said...

*garvar så att öronen fladdrar*

Du har så rätt i att man ibland vill sälja sin husse och matte.
Som när matte killar mig på låren när jag ligger på rygg och snarkar i soffan.
Eller när husse inte låter mig göra som jag vill.
Dååååå är dom billiga!
Undrar var jag har hört det där uttrycket!? Kan inte vara ifrån husse och matte i alla fall. För jag skulle aldrig kunna vara billig. Inte ens när jag käkade lite på en av de fasta hyllorna i köket, dagen efter jag hade ätit upp husses fotoryggsäck och mattes doc martens. *stooort leende*

Alla dessa ögonblink said...

tack för morgondagens skratt :)
skall iväg till Universitetet och plågas lite, vi skall förberedas för ventilation av våra uppsatser, vilket sker om cirka en vecka. Så det här var välbehövligt! Gött mos, Tyra! Hälsa de förskräckliga tvåbeningarna med. / Mad med Corsi

Anonymous said...

Hehe,, alltid lika roligt att läsa dina bloggar Tyra! Synd att vi inte fick ses i lördags men som sagt,, det blir ju fler träffar... Ha det bra!

Susanne said...

Farbror Leo: Jag vet, ibland är tvåfotingarna så simpla. Det är nog därför man kallar dom för hundens bästa vän ;-) Tycker du håller grymt hög klass när du äter din husse och mattes prylar!

maddox: Glad att jag kan få dig att le :-) Lycka till med ditt läsande. Hälsa Farbror Adam!

maria: Tack! Tack! Ja vi måste ta en träff i sommar. Kanske här i Ucklum???

Anonymous said...

Gärna Ucklum :)

Anonymous said...

Va det bara höns husse tänker låsa in på tomten...! Var glad att han inte bygger en hundgård och låser in dig i... Vi har en sån här hemma - snacka om att känna sig utittad!!! Häromdagen fick Abbe o Jag ett frispel och satte igång att yla (sådär vackert som bara vi malamuter kan) Så matte kom utfarandes i bara trosorna och undrade vad vi höll på med... Va f*n - det stod ju en RÄV och glodde på oss, bara två meter från hundgården. Till och med matte blev förbannad, men inte stack räven för det inte... Han fick nog en chock över att se matte i ...ja-nästan-ingenting.. Hur som helst! Var glad över att du själv slipper bli instängd bakom nät... INTE kul, det lovar jag! Tur att jag har Abbe som sällskap de stunder vi nu måste sitta där....
Fast egentligen är det ganska mysigt. Vi har grävt var sin skön sval grop där vi kan gona oss, och skugga är det hela dagen...
Blir mer och mer övertygad om att du skulle trivas jäkligt bra här!

Anonymous said...

Bra att syrran med nitarna får lite näringsriktig kost på nära håll...hehe. Fast näringsvärdet i de j*kla små spanska skogssniglarna måste vara grymt litet för ingen vill ha dem.

Nu hörde vår klan lite dåligt men det ryktas öppenbart ju om en blåbärsträff i Ucklum nu i sommar. Va kul :-) Vilket datum var det nu som omnämndes för detta?

Susanne said...

Lupus: :-) Vad rolig din matte är tycker jag! Min matte läste och skrattade som tusan här!

Bertaklanen: Tanken kläcktes igår men jag ska prata med gubben och kolla lite här. Skulle hemskt gärna samla folket här hemma! :-)