Monday, August 06, 2007

Miljöombyte



Vi vilar upp oss inför fortsatt målning på hus och garage.
Ha det gott alla!
Vi hörs när vi är tebaxs!
Må så gott alla.

3 comments:

Anonymous said...

"Annars har ju vår idiotgranne uppfört sig som det sedvanliga as hon är". Vilka kränkande ord. Man tror ju inte sina ögon.

Vidare har ni tydligen kontrollerat mig när jag under en veckas tid passat en god väns fina hund. Varför inte ta reda på fakta först istället för att publicera osanning. Det var HUNDENS EGET VAL att ligga och vila i bilen. Jag har vid ett flertal tillfällen försökt få honom att komma ut men han har inte velat (detta har ni tydligen inte sett). Jag har sett till att han har druckit och ätit ordentligt. Jag har tidiga mornar varit ute och promenerat med honom. Sedan under dagen har jag gått med honom men efter uträttade behov har han velat tillbaka till bilen. Vi har klappat och kramat denna fina hund. Han har fått godis när han varit extra duktig, mm, mm.

Det är både tråkigt och ledsamt när man på en blogg skriver sådant man inte vet någonting om. Om något liknande skulle hända i framtiden hoppas jag på en bättre lösning.

vänligen grannen

Anonymous said...

Kul att du stryker omkring på vår blogg också. Varför inte, förstås.

Du kan hitta på vad dumheter som helst i försvar. Hunden satt i bilen och flämtade ögonen ur sig, och om du minns var det några av de varmare dagarna vi har haft. Det är för fan inte hunden som bestämmer att den ska sitta instängd där i värmen?! Hunden kan väl inte öppna dörren & gå ut?

Hundar ska ha tillgång till luft & aktivitet, om inte hela tiden så regelbundet och tillräckligt. Att du skulle ha varit ute "tidiga mornar" är förstås bullshit & inget annat.

Nåväl. Bloggen är nu förpestad & vi lägger ner denna. Ha det gott ni alla som gjort er förtjänta.

Anonymous said...

Det finns förresten en hel del till att tillägga men din kommentar står ganska bra för sig själv som bevis för hur lost du är.

Dock kan tilläggas att vi inte "kontrollerat" dig överhuvudtaget. Bilen står parkerad där vi vänder vår egen då vi ska åka iväg. Att hunden sitter i bilen & flämtar varje gång (och detta på olika tider under dagen, OCH i princip varje gång) reagerar normalt folk på.
Tvärtom är vi aldrig så lyckliga som när vi inte har en aning om vad du har för dig, för Lotta vet du vad? Du är jävligt ointressant. Däremot tycker vi att man inte ska försöka ta sig an djur om man inte klarar av det & det finns inget försvar för att stänga in en hund i en bil stora delar av dagen.

Vid 2 tillfällen har du kommit in och jävlats med oss & våra gäster (senast på vår bröllopsmottagning). Du har strukit omkring i vår trädgård och "kollat läget för du är så himla nyfiken" vilket du själv glatt berättat.
Det finns mycket mer att berätta men detta kan vi ju hålla på tills nästa gång du är otrevlig i vår blogg.