Friday, August 17, 2007

Så fan heller!


Tack! Det är det första jag vill skriva. Ett stort tack till er som har skrivit och uppmuntrat. Det är bl a tack vare er som vi fortsätter med bloggen. Sedan är det väl vårt gemensamma tänkande att "så fan heller". Varför ska man sluta blogga? Nej! Vi fortsätter. Bjuder på att alla kan läsa bloggen. Det är ju ändå så att i stort sett alla är trevliga och hjärtligt välkomna! Man slänger ju inte hela påsen med äpplen bara för att ett av dem är ruttet. Såpoperan fortsätter tyvärr med besök från personer som vill få ordning i frågan och medla, samt tillrättavisa oss. Men det blir inget skrivet om det här. Det kommer jag ta med de personer jag anser behöver veta det.
Så det kommer inte bli så mycket mer smaskiga detaljer att snoka i här.

Nog om detta.

Vad händer här hemma då?

Ja det målas t ex. Vi byter färg på fönsterfoder och fönster. Samtidigt ska gubben måla, klä, lägga tak och lägga upp grus och duk mot fukt...detta runt vårt garage. Garaget är ca 110 m2 så det är ett drygt jobb. Om någon vill komma och hjälpa till så slå en signal ;-)

Tyra har under de senaste dagarna hamnat i onåd. Damen i fråga har upptäckt vår kattunges lilla avföringslåda. Trots bannor och övervåningsförbud lyckas damen med konststycket att se ut som en cocosboll runt käften. Utomhus finns det ju som vi skrivit om tidigare möjlighet till att mumsa på hönsskit. Det här är något som jag tycker är lite äckligt med hundar...förkärleken för äckel helt enkelt. Tyra själv verkar tycka att det är bland det bästa man kan äta. Jäkla hund! ;-)

Gubben går mot sista sucken när det gäller semestern. Lite ångestfylld är han allt stackarn. Men man får liksom suga ut det goda ur slutet på sommaren precis som man suger ut det goda ur kräftorna. :-)
Det damp ner en inbjudan från några av våra bästa vänner idag. Kräftskiva i kombination med 35-årskalas. Jäkligt trevligt! Både jag och gubben uppskattar en trevlig fest!

Nåväl kära vänner, tack än en gång för uppmuntrande ord. Vi kände att vi behövde en paus för att prata igenom och framförallt känna igenom hur vi lägger upp livet här hemma.

Ha en trevlig helg och ta hand om er!

Gubben lägger till:

ROCK ON!

//Susanne

12 comments:

Andra 19 said...

Det är rätta takter!!
Ingen skitsnackare ska styra ens liv!!
Det ska bli trevligt att läsa om Er igen.

mvh Pia

Anonymous said...

Lix hälsar --> Jäää bäjbä!! Ajj löööv itt!
Matte hälsar --> Helt underbart att ni är tillbaka! Det ska bli ett sant nöje att få läsa om era äventyr igen. Och jag håller med, oerhört märkligt det där med hundar o äckel. Lix var nästan på väg att sätta tänderna i ett fågellik idag... Uäsch!
Ha det gott o hoppas ni får en skön helg! :D

n o r d i n g å r d e n said...

Välkommen tillbaka!!! Det gick snabbt!! Jaså, Tyra gillar att se ut som en koksosboll, ja nog för att jag älskar katter men är också en stor hundvän men när det gäller detta är ändå katter att föredra, de är liksom lite mera sofistikerade : ) Ha en skön helg, vinet såg gott ut!! Mari.

Anonymous said...

Kul att ni är tillbaka :)

Karina said...

Goot att ni är tillbaka igen :) Och som någon tidigare skrev...inte låta någon annan styra!!
Men Tyra det där med att käka kattskit, får du sluta med ;) Jag gjorde också det ett ta och även grisskit...men det är godare med tonfisk i rismjöl ;)
Kram på er och ser fram emot mer bloggande

Anonymous said...

Å så bra tänkt och handlat...och ett klok beslut att komma igen...var tomt utan Tyra på bloggen...
Kram på Er från Malin

Selma crew said...

Gött att ni är back in business!

Anonymous said...

You are FINALY back on track!!! Och vi får äntligen veta vad vår favorit tjej håller på med och terrar sin familj med.
Helt rätt att skitpratare ska hållas kort och inte vinna. Möjligen ska dom doppas i tjära och rullas i fjäder. Men det gör man bäst IRL.

Sedan undrar husse och matte över denna meningen: " Vi byter färg på fönsterfoder och fönster"
Blir det inte svårt att se ut!?

Ha det gött, och här ska också sörplas kräftor.

*kramar ifrån hela familjen*

Susanne said...

Hej alla godingar! :-) Tack för alla uppmuntrande ord. Känns som om man genomgått en hjärntransplantation och får krya på sig hälsningar ;-)

Ang leo och nitros matte och husse (som e lite tykna - som vi säger här på västkusten ;-) ) så menade jag spröjsen på fönstren :-) alla förstod tydligen det utom ni...undrar vad det kan bero på... he he.

Ha en riktigt snuskigt trevlig kväll...gubben börjar jobba imorgon...med jour...ikväll har han sorg.

Anonymous said...

Hello! kul att ni är på G igen!
Och jäklars vad ni har att göra.
Här försöker vi måla huset! Inte lätt i detta pissväder. Tvättning och skrapning har det blivit men nu vill man ju börja med det roliga.
Ha det så gott!

Anonymous said...

Nämen så najs, tebax i etern.. har varit inne å kikat om å om igen och det är skönt när det är som vanligt!! Kramar på er!

Anonymous said...

Yeaaaah!! Welcome back :)