Saturday, August 18, 2007

Svar på utmaningen



Jaha nu ska man va lite redig då och svara på utmaningen vi fick av leo o nitro gänget.

Aktivering som du gör med din hund...låt se.

Med risk för att bli härmapa så kör vi med det där människan gömmer sig tricket. Uppskattat av såväl tvåbenta som fyrbenta. Allra bäst tycker Tyra det är när barnen gömmer sig.

Gömma lite gotter i trädgården är också populärt. Sedan har barnen ett par gånger lagt hundgodis i tomma pappersrullar och tejpat igen väääldigt noga. Sedan släpps hela härligheten ner på altanen och för vinden sprids det tejp och papper. Tyra själv äter faktiskt enbart gottat. Ibland kan den hunden överraska.

Vi får ju inte glömma hönsen, kycklingarna, tuppen och ankorna. Det är en av Tyras favoritsysselsättningar att strosa lite nonchalant runt hönshuset och hönsgårdarna.

Icke att förglömma leken "stampa katt" Kärleksfullt parallellt med kärlekslöst stampar Tyra (hyfsat försiktigt) på Den svarte Fete (vår stora katt) tyvärr har hon också vid ett tillfälle stampat på Den Lille Dumma (vår svarta hon kattunge) men det verkade som t o m Tyra tyckte att detta var ngt magstarkt så det har inte upprepats. Kan ha att göra med att jag bannade henne vid detta tillfälle också, men det tvekar jag eg på då bannor rinner av Tyra som smör på nybakt bröd ;-)

Så nu var det bra med det.

Dags att öka på kolesterolvärdet och fettdepåerna...det är ju lördag.

Auf Widersehn

5 comments:

Malin said...

Stampa katt? Låter som en märklig grej...*fniss*
Kramar från Malin

Anonymous said...

Åhh vad fint

"Allra bäst tycker Tyra det är när barnen gömmer sig."

Precis som mig (smileys ler fånigt lyckligt och håller absolut med, nickar jakande)

Brunkullan said...

Äntligen tillbaka:-)
Det är med glädje och en tår i ögat jag inser det!

Tyra! I löööööööv you:)

Susanne

Anonymous said...

Wow!

Pappa har sagt att han har kunnat ett annat kattknep. Det vill säga på den tiden husse och matte hade katt. Men det var INTE pappa som fick den att försvinna. Det var Olyckan. Vem han nu än är!?

Pappas trick var att gå i kapp katten inne, trycka ner honom lite CC-lätt mot golvet så att han var stilla för att sedan slicka honom mothårs.
Matte har berättat att det såg ut som katten hade haft en hårdutekväll efter det, samt att han gick något stelbent och vingligt.
Men pappa säger att det var kul :D

Susanne said...

malin: ja vet inte om det är typiskt för Cane Corso eller om det är typiskt för Tyra :-)
//Kram

Klas: hehe...det optimala vore ibland då barnen varit lite extra jobbiga att de gömde sig men att inte Tyra letade upp dem på ett par timmar ;-)

Susanne: Lööööv U back!:-)

nitro: hmmm min matte säger att det där med stelbent måste vara i från er familj ;-)
tycker din pappa har grym teknik i alla fall! :-)
//Kram