Sunday, January 16, 2011

Mycket slask inte rask


Grå är egentligen en ganska trevlig färg. Lätt att kombinera med andra och finns i flera olika nyanser, men ihop med bajsbrunt och mörkbrunt, blir det tyvärr inte lika lyckat.

Här nere i skåneland töar det. Just idag 5 plusgrader och ett lätt duggregn. Gatorna, ja de mindre i alla fall, har framgångsrikt förvandlats till ortopedernas värsta fiende. Det är det enda som är glatt när det gäller väderleken just nu.

Nog om vädret. Själv är jag trött efter en veckas rejält slit på jobbet. Hade intentionen i fredags att träna i helgen, men jag är helt slut och orken finns inte riktigt.

Gårdagen ägnades åt städning. Det var rent i ca 15 minuter tills hunden drog ett rejs in efter att varit ute och inte fått tassarna torkade, samt att de två minsta tillverkade konfetti på ett framgångsrikt och mycket spridande sätt.

Huset vi bor i är byggt 1948. Har haft lite svårt att få hemkänsla i det. Beror nog mycket på att vårt förra hus var byggt av hemkänsla. Man behöver faktiskt ett tag att bo in sig och hitta koden till sitt hus. Trädgården är ca 1/5 del av det vi hade tidigare. Blir också en stor omställning

Idag ska vi iväg och försöka hitta på något. Ut och halka runt i det blöta. Har inte så mycket actionbilder just nu när det gäller inredning. Ska be gubben fota lite runt i huset när vi har tid.

Må väl alla!

Ps Lillprinsessan på bilden är nr 3 i skaran, Alma, och så jag då :-) Ds

4 comments:

Jennie said...

Så fina ni är! <3
Leah har en likadan klänning som Alma!

Anonymous said...

Ja.....så fina ni e...........!!!!

Håller helt å hållet med du.....ork kan ibland vara en bristvara.......
Kram från Kode

Anonymous said...

Åh vilket fint kort, gullet Puss från Ingrid

Malin said...

Varje lite bloggtecken från Dig är superkul o saknar dina briljanta o rafflande beskrivningar av er vardag...Men det ska vara kul o inte ta energi i från en...
Här lunkar det på o allt är väl!

Kram från Malin