Thursday, July 15, 2010

På plats....


...är vi nu sedan några veckor tillbaka. Känns ok, men jag tror jag behöver bo in mig och undan för undan känna mig mer hemma. Dagarna går just nu åt till att vara med barnen. Gubben jobbar nu i två veckor och sedan börjar jag jobba.
Trist att man inte fick så mycket semester ihop, men man får utnyttja sommarkvällarna.

Vädret är och har varit helt underbart sedan vi flyttade ner. Tids nog hinner man sitta där och uggla inomhus i november och undra var sommaren tog vägen. Jag tänker INTE klaga på värmen!

Håller på i trådgården och försöker få i ordning där. De förra ägarna har inte gjort ett skit på tre år, det är igenväxt kan jag tala om.

Behöver komma igång med jobb och träffa folk. Har inga att umgås med här nere. Det blir till att skaffa nya vänner som vuxen :-)

Ha det nu så skönt alla och njut av sommaren!
Må väl!

8 comments:

Annika said...

Hej där... härligt att höra av dig.... skönt att va påplats kan jag tänka o att fixa nya vänner klarar du galant.... såklart måste man bo in sig ett tag innan man känner sig hemma o vet hur man vill ha det... jag har bott in mig 21 år nu o vet fortfarande inte hyr ja vill ha det i ena hallen...:) hoppas du hinner njuta av vackert väder o sommaren också där i "djungeln".... Kram Annika

Bokedalens Paradis said...

Gott att du/ni e på plats!!!!

Allt blir till det bästa!!!!!

Kram kram AnnA

Bokedalens Paradis said...

Gott att du/ni e på plats!!!!

Allt blir till det bästa!!!!!

Kram kram AnnA

Malin said...

Det är modigt gjort att byta "plats på jorden" så där...låter jobbigt att inte ha vänner in på knuten - men du ska se att så fort du kommit i gång med jobb o allt så löser det sig...precis som du själv skriver.
Nä klaga på värmen går inte för sig...inte efter den mardrömsvinter vi haft och stundtals kan jag tänka på snödrivorna o kylan och få rysningar som svalkar av den värst värmen...
Jag bloggar inte så värst flitig o vet inte vad jag ska göra av sidan...vill inte heller sluta o skippa det hela...Jag fortsätter i den takt det blir o så hörs vi.

Kram från Malin

Susanne said...

Tack ni kära tappra som läser mina ack så sällan förekommande inlägg :-) All heder åt eder och en synnerligen särskilt härlig sommar önskar jag eder.
Kram!

Kraxpelax said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kraxpelax said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Synnøve. said...

Kikar in mitt i natta för att se hur du har det.
Men vart är du?
Kom snart tillbaka.
Kram Synnöve.