Saturday, October 21, 2006

En snäll biltjuv


Idag fick Tyra åka med och handla. Vi har en Renault Grand Scenic. En ganska rymlig bil och gott om plats för en stor familj som oss. Vi har Tyra längst bak liggandes på filtar och där tycker vi hon ligger hur bra som helst, men det tycker inte Tyra.

När vi hade varit och handlat och kom tillbaks till bilen såg det ut som om någon satt i förarsätet. Man blir ju lite stressad när man tror att ngn försöker stjäla bilen på Stenungs torg!!! Men....det var ingen biltjuv utan Tyra som hade krånglat sig ända fram till förarsätet. Tur att man aldrig har halsband på i bilen. Jäkla hund! Vi fick oss ett gott skratt i alla fall. Bur fixades ganska snabbt efter det här :-)

Och så har vi världens snällaste ;-) hund. Hon är helt underbar! Igår kväll hade familjen lite myskväll och då var Tyra med såklart och då tog vi den här bilden. Ja menar smälter man inte? :-)

Hoppas ni har det bra där ute.

Hälsningar från Ucklumgänget

2 comments:

Anonymous said...

Hehe. Roliga Tyra:) Ja Selma är likadan. Varje gång hon har varit själv i bilen har man hittat henne sovandes ihoprullad eller sittandes i förarsätet när man kommit tillbaks till bilen.. Hur gott som helst. De finner det väl tryggt där på något sätt:)

ullisbullis said...

Ååååå vilken underbar bild. Ja det är något speciellt med hundar o barn :)
Puss på yra tyra från mormor (& Rigo)