Tuesday, November 22, 2011

Nu börjar jag bli insnöad....


....och då är det på att få börja laga mat och baka igen. Vi är inne på vecka 9 utan kök och på vecka 11 utan hallar. Hmmm, börjar bli tufft och nu är det målning i helgen som gäller och slipning och upp med vävtapet och....
Ja listan kan göras lång. Börjar också suga i mig efter att få börja pynta och ska till Gamla Stallet i helgen för lite inköp och inspiration. Helt underbart mysigt!

Sedan har jag snöat in på hästar. Åh så jag saknar mina hästar! Har alltid haft hästar och ridning omkring mig, men nu har det varit uppehåll ett tag. Önskar mig så en egen häst och gärna då en P.R.E eller Andalusier. Har hittat en sida som heter Andalusitano och har helt fantastiska hästar. En svensk tjej som förmedlar. Jag SKA ha en därifrån! :-)

Må väl därute!

Ps Bilden är från den sidan och hästen heter Violin, en jag så gärna skulle vilja ha Ds

3 comments:

Anne-Marie said...

Hej, vilken tjusig häst! När jag var ung red jag ibland och gillade verkligen hästar men de gillade visst inte mig. Blev nästan alltid avkastad:) Förmodligen var jag en dålig ryttare.
Kul att höra ett livstecken från er. Har ju ibland undrat hur ni har det sedan flytten till Skåne.
Skönt att du är på banan igen efter kraschen. Livet är ju ups & downs och det viktiga är ju att man orkar kravla sig up igen. Hos oss, Berta-familjen har det också varit ups & downs den sista tiden men börjar se ljuset uppenbara sig, tack o lov. Lilla (stora) Berta har förra hösten opererats för korsbandsskada i ena bakbenet och i onsdags var det dags för andra benet. Känns tufft men denna goa vovve är så duktig och stark så det kommer att gå bra. Hoppas verkligen du kan få en häst som du drömmer om. Drömmar är till för att uppfyllas:) Skulle vara kul att höras och ses nån gång framöver. Kramar Anne-Marie

Synnøve. said...

Härlig häst det där...
Nu kom lusten tillbaka att åter igen sitta på hästryggen.... Får nog ta mig i kragen och börja...

http://pastseasons.blogspot.com said...

Jag hade gärna tagit lite av erat regn, men kylan får du behålla : ))

Måste läsa vidare på din blogg, damm, hästälskare, renovering? Här verkar det hända mycket.

Själv är jag beridare med inriktning på unghästar, fast nu var det 13 år sen jag klev av hästryggen för gott när min sista häst gick sönder : ( Tappat lite lusten då.

P.R.E Finns i Sverige, inte bara genom förmedlare utan det finns ett fåtal uppfödare av rasen. Själv har jag haft nöjet att ha ett P.R.E sto i stallet för tillridning och försäljning. En söt nougatbrun liten sak. Jätte trevliga hästar : )

Och så har jag lyckats skriva en hel roman här märker jag ; )

Trevlig torsdag!