Friday, February 02, 2007

Operation och sånt

Jaha. (gubben skriver, matte ammar och far omkring som en furie och har en massa åsikter om olika saker).

Nu har man karvat lite i vår lilla Tyra, Det blev till att flytta senfäste och fördjupa patellafåran. Hon har genomstått det hela väl (fram till nu iaf) och det ska inte bli några framtida men eller problem.
Vi kan hämta henne på måndag, bara för att smärtstillningen ska funka. Ortopeden vill förstås funktionstesta knät också. Ett litet återbesök bli det ju också till.
Rehab kommer förstås bli lite av en mardröm för alla inblandade. Koppeltvång under fyra veckor för Tyrayrväder kommer förstås fresta på för alla. Men vafa.. det får vi ju ta.

Sen var det nått om blommor och beröm. Matte förtäljer om detta:

Nä. Det gör hon inte alls. Nu vart det bråttom med en massa andra saker. Jag ska iaf hälsa att matte haft dödsångest och anledningen till att hon beter sig knäppt just nu är att det är första gången hon varit ifrån Tyra under mer än 2 timmar.

Så vi ska ta oss igenom allt det här, det kommer förstås gå bra. Jobbigast blir det för Tyra just för att hon måste hålla sig stilla. Nästjobbigast för Susane för hon inte kan göra allt det där roliga med hunden som hon vill. Minst jobbigt blir det för mig, för jag är ju coolast.

Ha det så gött & baka en kaka (och ät upp den).

La famiglia


Ja men hallå...matte här! Herregud att släppa in gubben i bloggen är som att släppa in en brunstig tjur till ett gäng sexmissbrukande kossor...vad händer då...jo det blir en orgie...
i gubbens fall en orgie i ordbajseri.
Hur som helst nu ska vi leka grammisgalan... tack Pia för stöd och blommor, tack Kerstin för lån av bur, tack alla blåbärsfamiljer för uppmuntran och stöd.
Det är som Anders skriver, det är skitjobbigt att vara utan Tyra. Min lilla hajkäft.
Hon har i alla fall charmat personalen på Blå Stjärnan :-)

Sköt om er.
Gör en Irish Coffee...och skicka den till mig!

4 comments:

Anonymous said...

En "stark coffe" kommer här! Ni är så duktiga och starka, och en fågel viskade att "vår" veterinär Boro ringt och hört sig för om Tyra... Vistt är den karln helt underbar!!!! Jag blir kär helt enkelt!!!!!!!! Ni ska se, att vår lilla "hajkäft" kommer att bli som ny om en "liten stund". Lupus längtar redan efter att få lära henne allt hon kan..... när det blir tillfälle....
Kram till er alla!

ullisbullis said...

Vad fan har man i en sån då *hmmm* kommer på direkten :)
Blir utan-hund-abstinensen för stor så behöver Ayla semester från en viss 41 kg stor lurvig rackare ;)
Kram på er & tack för rapporten.

K&A said...

Å underbara tokiga Ucklumsklan!

Ni anar inte hur mycket vi har tänkt på er de sista dygnen och vilken lättnad det är att höra att ni ridit ut den första stormen på bästa vis.

Det är ju inte helt okomplicerad grej er Tyrann har råkat ut för så kvällens nyhet känns oerhört glädjande efter omständigheterna. Visst, säkert har ni en tuff rehabtid framför er men det fixar ni galant! "Varma mackor" och klurigheter av sällan skådat slag till "sjuklingen" och en och annan Irish Coffe till er tvåfotingar så går tiden säkert fort.

Hmm, Tyra blir nog slugast av alla när hon fixat den här perioden och matte blir nog lugn som en balsamtiger medans husse nervöst har börjat bita på naglarna eller så. Nä, skojade bara, er ändrar ingen på och tur är väl det :-)

Tveka inte att höra av er om vi på minsta vis kan hjälpa till med något! Tyra får gärna pausa här om ni blir för jobbiga mot henne hemma hos er ;-)

/Klas

ullisbullis said...

Klas: kan ju riktigt se Tyra och Berta PAUSA tillsammans *hehehe*

Vet ni hur glada jag är att vi har en sån underbar "blåbärsfamilj".
Känns precis hur bra som helst !!!